website voor auto- en garage­bedrijven

 

 professioneel en goedkoop

v.a. € 10,95 per maand

v

 

Aanbod

Voordelen

Hoe het werkt

Prijs

Aanmelden

Online vindbaarheid begint met een goede website

Voor Auto biedt een website met twee modules aan: autoverkoop en onderhoud & reparatie. Jij geeft aan welke module(s) je nodig hebt, wij regelen het voor jou. De kleur van jouw website is in lijn met de kleuren van jouw logo/huisstijl.

Autoverkoop

Jouw actuele autovoorraad wordt op een zeer overzichtelijke en professionele wijze in beeld gebracht. Jouw klant ziet een onderscheidende autoadvertentie op de website en kan er direct voor kiezen om contact met jou te leggen. Op jouw website is ook een zoekfunctie beschikbaar.

Onderhoud & reparatie

De meest voorkomende diensten hebben wij al voor jou beschreven. Mis je een dienst, of wil je een bepaalde dienst meer uitlichten, dan kun je op de homepage en/of op de dienstenpagina hier extra aandacht aan besteden.  Bekijk hier de webteksten van de diensten. Wil je een demo website van een garagebedrijf bekijken, klik dan op onderstaande link.

 

bekijk een demo website van een garagebedrijf

De voordelen

Gemak

De website zetten wij met teksten en foto’s voor jou klaar. Op een zeer eenvoudige manier kun je zelf teksten en foto’s aanpassen. Hiervoor hoef je geen ICT’er te zijn. Heb je toch hulp nodig? Onze handleiding bestaat uit slechts één pagina. 

24/7 open

De website is speciaal voor auto- en garagebedrijven ontwikkeld. 24 Uur per dag kunnen potentiële kopers jouw autovoorraad bekijken of inzien wat jij als garagebedrijf voor hen kan betekenen.  

Meer bereik, meer klanten

Met een professionele website vergroot je jouw klantenkring. Een autobedrijf zonder website is eigenlijk geen optie. Als je op internet niet aanwezig bent, dan wordt ook niet gevonden.

Veilig en overal zichtbaar

Jouw website beschikt uiteraard over een SSL-certificaat, een spamfilter en een virusscanner. Niet alleen via PC, laptop, mobiele telefoon of tablet is jouw website zichtbaar, ook in zoekmachines zoals Google wordt jouw website getoond.

Prijs website

exclusief BTW

Bij de start betaal je eenmalig een prijs van € 149,- voor de opbouw van de website.  Deze kosten kun je eventueel ook in het eerste jaar in termijnen betalen. Vervolgens betaal je periodiek een aantrekkelijke prijs waarbij je zelf kunt kiezen uit een maand- of jaartarief. Bij het jaartarief betaal je 11x het maandtarief.

Eigen domeinnaam

Subdomeinnaam Voor Auto

In de prijs inbegrepen

N

Gratis configuratie

N

Gratis overstapservice

N

10 e-mailadressen

N

Telefonische helpdesk

N

SSL certificaat

N

SPAM filter & virusscanner

Een eigen domeinnaam of een subdomein

Beschik je al over een eigen domeinnaam, of ga je voor de eerste keer met een website aan de slag? Voor Auto biedt websites met een eigen domeinnaam aan. Je kunt ook voor een subdomein van Voor Auto kiezen. Een voorbeeld:

Eigen domeinnaam: autobedrijfjansen.nl

Subdomeinnaam: autobedrijfjansen.voorauto.nl of jansen.voorauto.nl 

Met een subdomein kun je geld besparen omdat je geen kosten voor domeinregistratie en hosting betaalt. Beschik je al over een eigen domeinnaam? Via onze gratis overstapservice koppelen we jouw domeinnaam aan de nieuwe website.

Vraag onze gratis handleiding online marketing aan

Geen dure termen als het niet nodig is, maar gewoon een handig hulpmiddel met handige tips om een start te maken.

 

Bedankt, wij zullen jouw aanvraag snel opvolgen