Google bedrijfs­campagnes

Voorbeelden voor autoverhuur

Verbeter de bezettingsgraad en verhuurtermijn van jouw vloot

Bij bedrijfscampagnes autoverhuur, kun je denken aan:

  • het promoten van jouw bedrijfsnaam door het benoemen van unieke kenmerken van het bedrijf; denk hierbij aan de score klanttevredenheid, wat je aan service biedt, voorwaarden van autoverhuur enz.
  • aandacht geven aan aspecten zoals bijvoorbeeld aantal km. vrij rijden/per dag, pechhulp, openingstijden, geen reserveringskosten, kosteloos annuleren, en/of beste/laagste prijsgarantie
  • aanbrengen van focus: richt je je op personenauto’s of gaat het ook om personenbussen, bestelbussen/wagens, verhuiswagen (met/zonder laadklep en/of aanhangwagens?
  • het promoten van diverse acties

Google zoek- en display netwerk 

Naast tekstadvertenties verzorgen we ook banner (display) advertenties. Banner advertenties zijn advertenties die passen in een specifieke ruimte van een webpagina of app.

Mensen die zoeken in Google zijn actief op zoek naar jouw product of dienst, terwijl mensen bij banner advertenties mogelijk wel behoefte hebben naar jouw product, maar op dat moment niet actief op zoek zijn. Bij een algemene merkcampagne waarbij jouw bedrijfsnaam gepromoot wordt is een bannercampagne een goede optie.

We maken vooral gebruik van tekstadvertenties (zoeknetwerk) omdat we bij deze advertentie meer informatie kunnen verwerken. Deze advertenties zijn duurder, maar levert veel kwalitatieve bezoekers op. Display advertenties in het netwerk van Google zijn goedkoper maar zorgen in verhouding tot veel minder bezoek naar jouw website. Een display advertentie levert vooral naamsbekendheid op.

Het is veelal niet lonend om zelf een marketeer in loondienst te nemen. Daarnaast is het lastig als ondernemer om over de juiste kennis te beschikken om zo’n medewerker te kunnen aansturen. Online marketing via Voor Auto is goedkoper en de effecten zijn altijd meetbaar. En vanwege onze kennis en ervaring hebben we een bewuste keuze gemaakt om ons alleen op mobiliteitsbedrijven te richten. 

Vervolgstappen

N

Heb je interesse, neem dan met ons contact op.

N

Wij inventariseren jouw wensen.

N

Wij stellen een marketingplanning op

N

Na akkoord gaan wij over tot uitvoering van het plan

N

Periodiek bespreken we gezamenlijk de resultaten

Ja, ik wil een voorstel

(kan een voorstel voor autoverkoop, onderhoud & reparatie, autoverhuur en/of carwash zijn; zie andere voorbeeldpagina’s)

Autoverhuur

3 + 2 =

Appen kan ook

Vraag onze gratis handleiding online marketing aan

Geen dure termen als het niet nodig is, maar gewoon een handig hulpmiddel met handige tips om een start te maken.

 

Bedankt, wij zullen jouw aanvraag snel opvolgen